Tack #PrepperSE & Svenska hjältar.

Att börja vakna upp och inse hur skört vårt samhälle är, det är lite som en käftsmäll. Alla ni som skriver och bloggar under #PrepperSE ska verkligen tack ha från vår sida. Ni lär oss så mycket, varje dag.

Att dessutom kunna följa allt ifrån folkilskna armégubbar, via grönklädda ungbassar, till helt enastående tuffa kvinnor i försvarsmakten gör att vi känner en mycket stor ödmjukhet inför de som arbetar med att försvara vår rätt att sitta hemma på kammaren. Vi hoppas att i sinom tid, på något mer aktivt vis, kunna bidra med att hjälpa både militärt och/eller civilt försvar. Sverige är #värtattförsvara och vi vanliga Svenssons behöver backa upp er.

Att vi idag kan ta vara på oss själva, våra nära och kära, och dessutom hålla oss ur vägen i flera veckor känns inte tillräckligt.

Vi följer också blåljuspersoner och opinionsbildare som berättar om sin vardag och hur vårt land behöver rusta upp, rent av ta sig i kragen och nyktra till.

Upprustning behövs på väldigt många ställen men att se att läget är så tufft för gröna, blåljus och att vissa rövhattar tar sig frihet att sätta foliehatt på nyktra opinionsbildare gör verkligen ont. Det är inte var värdigt det här landet.

Ni är verkliga hjältar.

Håll ut. Eftersom det inte vänt förr och vi redan är ”senare” så borde det verkligen vända snart. För allas skull.

Om pariprepp

Redo för krisen
Detta inlägg publicerades i krisberedskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s