Alla hjärtans dag – Preppa samliv

Så idag blev det återigen den 14 februari, alla hjärtans dag. Därför tänkte vi bjuda på några tankar om kärlek och prepp. Vi själva är gifta och har hängt ihop under många år, fastän vi fortfarande är (ganska) unga. Så en del har vi väl hunnit lära oss.

För det första: Lär er att prata med varandra. Ett förhållande behöver en levande dialog. Våga vara öppna och utmana varandras tankemönster. Man kan faktiskt ha det väldigt bra ihop även om man inte alltid är ense i detaljer.
För det andra: Det handlar inte alltid om att leta efter det roliga eller den enkla bekräftelsen man kan få genom ex. likes. Ibland måste man få ha det både tråkigt, skitjobbigt och allmänt bedrövligt. Den typ av bördor råkar vi alla ut för i livet. Dela dessa med varandra. Det blir mindre jobbigt då och ni blir bättre.
För det tredje: Team:a upp. Våga utsätt er för tanken om vad som händer vid exempelvis ett längre strömavbrott. Styrk er genom att bli mer förberedda och medvetna. Om ni hjälps åt kan ni vända era svagheter till styrkor.
För det fjärde: Ha mer sex. Tillåt er att ta hand om varandra och se till att båda är nöjda. Kan ni föra ett vettigt samtal om hur man vill bli tillfredsställd/tillfredsställa eller hur man kan göra det än häftigare med leksaker och ”fetischbetonade” prylar (ex. sexiga kläder; reds. anm.)  så är det en grym början. Era kroppar är roligare än alla drönare, garn och andra prylar som går att köpa för pengar.

img_5514

Fast om ni köper en wand så är det väl investerade slantar… #justsayin’

 

Krisberedskap börjar innan krisen kommer. Att preppa ihop är skitkul. Att ha bra sex är ännu roligare. Använd det för att bli bättre tillsammans.

När krisen kommer behöver ni varandra.

Om pariprepp

Redo för krisen
Detta inlägg publicerades i Börja Preppa, kärlek. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Alla hjärtans dag – Preppa samliv

  1. Anna skriver:

    Intressant! Har ni tänkt något kring att preppa preventivmedel?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s