Spritpenna, Inkzall

Produkt: Stryktålig spritpenna
Leverantör: Milwaukee
Pris: ca 14kr
Länk: Tillverkarens hemsida 

17/5-17: Pennan finns hos Järnhandelskedjan Tools som är mer rikstäckande än västsveriges lokala bilmekar-mecka Verktygsboden.

img_6412

Test på fuktig hud. Mer om det längre ned i inlägget.

Tankar om produkten?

Det här var verkligen ett spontaninköp och ett riktigt fynd!
Vi hade åkt till Verktygsboden i Borås och köpte med oss ett par nya pennor när vi ändå stod i kassan.

Vi har använt den till allt möjligt. Skriva på papper, wellpapp, påsar med vakkaroner, armen, varandra, inte så många andra och brukat som man gör med en spritpenna. Vi har också gett bort den i julklapp till några prepperpolare som verkar vara väldigt nöjda än så länge.

Vår bedömning av produkten:

En riktigt bra spritpenna är något som man vill ha med sig i sin EDC och vi har provat flera olika. De flesta blir snart torra eller tar stryk av att åka med i väskan, (tänk bara om du någon gång haft en penna i aluminium). Det här var ett spontanköp när vi var på Verktygsboden i Borås, förra hösten.

Spetsen håller sig stark, länge. Färgen i pennan levererar fortfarande bra svärta. Att glömma den utan lock i någon timma gör heller ingenting, även om det tar ett par drag för att få full märkförmåga. Den ska även gå att använda friskt på alla möjliga underlag, tåla damm, smuts och viss väta.

Som ett tips till de sjukvårdskunniga som deltagit i den numer episka ”Chris Berg-tråden” har jag provat att under rinnande vatten väta ned min arm, torkat av en gång med en torr trasa och direkt efteråt skrivit på armen.
Pennan har använts sporadiskt i flera månader och var tjugo minuter innan provtillfället genomvåt efter ett något mindre lyckat försök att testskriva på en våt förpackning med jordnötter.

Vår bedömning är att det här är en riktigt bra produkt.
-Och det lär ni MÄRKA!
Prisvärdhet: 5/5
Helhetsbedömning: 5/5

Vi känner inte i dagsläget inte till fler återförsäljare men rekommenderar er att fråga hos en järnhandel eller välsorterad byggvarukedja.


En samling av våra recensioner hittar ni här

Om pariprepp

Redo för krisen
Detta inlägg publicerades i Recension. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s