Walk-in-prepp

I vårt nya hus finns det ett trevligt rum. Det är ett par, tre kvadrat stort och råkar vara ett skafferi av den gamla skolans standard.

Här finns förutom sex platsbyggda hyllor även en källarpassage som i sig utgör en nisch med mer utrymme för förvaring.

-Här finns det gott om utrymme…

Att en söndag sitta här inne på en stol och fundera över skafferiets framtid är minst sagt trevligt. Mycket prepps kommer bli enklare att rotera om de hamnar här. Många glasburkar med egenproducerade grejer kommer få plats. Redan före vintern får vi hoppas på att ha hittat vår skogs svampställen så vi kan torka och stoppa undan något, helt i egen regi.

 -En viss mängd fulöl får alltid ses som en angenäm prepp.

Och om man sitter här inne och bloggar har man dessutom genom fönstret mycket god uppsikt över det blivande hönshuset. Så Mickel får banne se till att passa sig framöver.

Om det borde kallas ett välfyllt skafferi, en walk-in-prepp eller något så enkelt som ”det var faktiskt så här man behövde tänka innan just-in-time-och-det-sårbara-samhället” låter vi väl vara osagt. Hursomhelst, här kommer det hända grejer framöver!

Om pariprepp

Redo för krisen
Detta inlägg publicerades i Prepp. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Walk-in-prepp

  1. Ser ut som att ni hittat ett riktigt perfekt hus. Vi har i alla fall tagit ett steg åt rätt håll och har hunnit titta på två hus (som inte var något att ha). Ser fram emot att läsa mer om när ni finner er tillrätta i er nya boning.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s