Preppa textilier

Som av en slump tänkte vi på textilier dagen före Urvaken skrev sitt inlägg om Sovplatser. Och det hör ju delvis samman.

Nu när vi flyttat från vår trygga lägenhet till ett dragit hus blev vi varse om hur mycket praktisk nytta gardiner faktiskt gör och inte bara behöver hänga för att se bra ut. Även om det sistnämnda också är bra då ett trevligt hem är en bra prepp för sinnelaget.

Nu har vi fått upp gardiner lite varstans och det är märkbart hur fönstrens kallras har dämpats. Även sömnen blir mer ostörd då man inte har en måne som lyser upp hela sovrummet. På golven har både nya och gamla mattor börjat läggas ut och behovet att trava runt i tofflor har minskat. Även kattdjur tycker det är bra då rullande i trasmattor är en tillsynes outsinlig glädjekälla.


”Ekorrn satt i gardinen, skulle skydda prepper…”

Att dessutom se till att ha några kartonger extra ståendes med diverse gardiner, täcken, lakan, trasmattor etc. kan vara väldigt klokt den dag strömmen försvinner och man är utlämnad endast till elden och vintermörkret.

Om pariprepp

Redo för krisen
Detta inlägg publicerades i Prepp. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s