Vi är tillbaka

En flytt till hus på landet, vårt första barn och sedan en pandemi på det gjorde att bloggen fick gå i ide. Det var för mycket för oss att hålla igång samtidigt.

Att alla längtade efter en sommar utan covidrestriktioner och åter tillbaka till en normal vardag förändrades fort när vi rent av står inför vad som kan urarta till ett nytt världskrig.

Uppmärksamheten på twitter har varit enorm sedan Ryssland eskalerade sin lågintensiva krigföring till en fullskalig militär invasion av Ukraina.

Det är inte bara gamla rävar som pratat krisberedskap, säkpol och prepping sedan urminnes tider utan en flod av nya nyfikna smygpreppers som börjar tänka till och vill se över sin egen hemberedskap. Och det är framförallt för er skull vi öppnar upp bloggen.

Totalförsvaret börjar med er första vattendunk och vi vill dela med oss av vad vi lärt oss så ni slipper göra samma misstag.

Det kommer att komma färska inlägg framöver, men tills dess kan ni med fördel ta del av att vi själva en gång började som hela nya och supergröna smygpreppers genom att följa den Preppresa vi gjort.

Väl mött. /PiP

Om pariprepp

Redo för krisen
Detta inlägg publicerades i Börja Preppa, krisberedskap, livetpålandet, självhushållning, skarp händelse. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vi är tillbaka

  1. Nils skriver:

    Välkomna 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s